Moet ik een account aanmaken om te kunnen bestellen?
Nee, je kan door onze website browsen en items aan uw mandje toevoegen zonder een account aan te maken, maar om tot aankoop aan te gaan moet je jouw e-mail adres opgeven. Verder hoeft er dus geen account aangemaakt te worden


Hoe kan ik op jullie website betalen?
Je kunt betalen met de volgende betaalmethoden: iDeal, Paypal, Visa- en MasterCard-creditcards,Visa Debit-, Visa Electron-, Maestro-, Solo- en Mastercard-betaalkaarten American Express-kaart.

Wordt er btw in rekening gebracht? 
Alle producten van Bee Free Lingerie zijn inclusief belasting op de toegevoegde waarde (btw), waar dit van toepassing is. 

Versturen jullie internationaal pakketjes? 
Momenteel versturen wij alleen pakketjes binnen de Benelux en naar Duitland. Wil je jouw bestelling naar het een ander land verzenden, kan je contact met ons opnemen.

Is het mogelijk om de bestelling te annuleren?
Het is mogelijk om een afgeronde bestelling te annuleren. Je kunt dan contact opnemen per telefoon of mail. Doe dit voordat de bestelling wordt verzonden vanuit het magazijn. Als je bestelling is gearriveerd, kun je deze via de webshop retourneren. Je kunt ook contact met ons opnemen.

Wat moet ik doen als ik artikelen wil retourneren?
Wanneer je artikelen wil ruilen die zijn aangeschaft in de online webshop, stuur dan de artikelen op naar het adres waar het pakketje van afkomstig is. Je ontvangt een terugbetaling via de methode waarmee de betaling plaatsvond
Wil je artikelen die via een winkelbestelling (dus geen online bestelling via de webshop) zijn besteld in een Bee Free Lingerie filiaal, neem dan binnen 8 dagen na de besteldatum de artikelen die je terugbrengt en de pakbon van het pakket of de kassabon mee naar een Bee Free Lingerie filiaal.